Crnogorski English
Privatni smještaj nedjelje
Kuća Bošković - Budva
Kontakt
Kontakt podaci i podrška

Box Contact&Box Contact +382 33 468 196

Box Contact   cipa_booking

Box Contact  cipa@t-com.me

Posjetite nas:     Box Contact  Box Contact   Box Contact 

Korisnički servis / Informacije

Box Contact

Motel Kolibe - Bogetići, Niksic ***
Motel Kolibe - Bogetići, Niksic

Opis


Smještajne kapacitete čini pet bungalova i osam soba. Bungalovi su apartmanskog tipa, izrađeni od drveta. Opremljeni su klima uređajem, mini barom, satelitskom TV i internet konekcijom. Dva bungalova su četvorokrevetna, a tri su petokrevetna.

Petokrevetni bungalovi u prizemlju imaju sobu sa francuskim ležajem, a na spratu su francuski i obični ležaj. Četvorokrevetni bungalovi imaju francuski ležaj u prizemlju i dva ležaja na spratu. Dvije trokrevetne i šest dvokrevetnih soba su smještene iznad restorana. Opremljene su klima uređajem i TV. Kupatila nisu u sastavu soba, već odvojeno na hodniku. Dvokrevetne sobe imaju po dva obična ležaja, a u trokrevetnim je jedan francuski i jedan običan ležaj.

Restoran "Koliba" se nalazi na poznatom putu hodočasnika koji od Bogetića vodi prema čuvenoj crnogorskoj svetinji manastiru Ostrog. Sagrađen je u prepoznatljivom crnogorskom stilu, po uzoru i osobitostima tradicionalne crnogorske arhitekture. Konceptualno osmišljen kao nacionalni restoran, afirmiše i propagira zdravu ishranu, i vraća na meni sve ono što su naši stari običavali da jedu. Restoran nosi oznaku četiri zvjezdice.

"Koliba" svojim gostima nudi bogat izbor crnogorskih specijaliteta pripremljenih na tradicionalni način. U svako doba dana možete naručiti: cicvaru, kačamak, sušeni ovčji košet, pršut sa pipunom, teletinu ili jagnjetinu ispod sača, domaći sir i kajmak, ili ćete se opredijeliti za specijalitet kuće poznat pod nazivom "koliba". Restoran raspolaže i sa velikim izborom pića, posebno domaćih vina i piva vrhunskog kvaliteta.

"Koliba" nosi i prestižni znak CD što je svrstava u red privilegovanih restorana kada je riječ o ishrani diplomata iz čitavog svijeta.

Manastir Ostrog je manastir Srpske Pravoslavne Crkve smješten nadomak Nikšica na planini Ostroška greda, u okomitoj stijeni, sa koje se pruža pogled na ravnicu Bjelopavlica. Posvećen je Svetom Vasiliju Ostroškom.

Manastir je osnovao hercegovački mitropolit Vasilije u 17. vijeku. On je tu i sahranjen i proglašen svecem čudotvorcem. Tijelo mu počiva u ćivotu u pećinskoj crkvi. Sam manastir je obnovljen 1923-1926. godine, poslije požara, kojeg su bile pošteđene pećinske crkvice. One predstavljaju glavnu spomeničku vrijednost.

Crkva Sv. Vavedenja (u donjem manastirskom nivou) je oslikana freskama krajem 17. vijeka. Crkva Sv. Krsta se nalazi u gornjem manastirskom nivou i nju je živopisao majstor Radul prilagođavajući freske prirodnom obliku stijena. Oko crkve su konaci i zajedno čine objekat skladno sjedinjenim sa prirodnim ambijentom.

2005. godine je između donjeg i gornjeg manastira podignuta i crkva svetog mučenika Stanka u kojoj se čuvaju njegove ruke.

Manastir Ostrog spada među najposjećenije na Balkanu. U njega dolaze vjernici svih religija iz svih krajeva svijeta.

 

Cjenovnik €

Motel Kolibe - Bogetići, Niksic 

 

Foto galerija

 

Napomena

  • Doplata za polupansion je 6.00 € po osobi dnevno
  • Doplata za pun pansion je 15.00 € po osobi dnevno
  • Djeca do 7 godina su oslobođena plaćanja.
  • Djeca od 7 do 12 godina plaćaju 70 % cijene.
  • Boravisna taksa nije uracunata u cijenu. Gost je obavezan da plati 0,50 € po osobi na dan za taksu. Gosti koji imaju od 12 do 18 godina imaju popust od 50% , dok djeca ispod 12 godina su oslobodjena placanja boravisne takse.
  • Osiguranje je obavezno i plaćaju ga svi gosti 0,50 € po osobi dnevno.

 

Lokacija


View Motel Kolibe *** in a larger map