Crnogorski English
Hotel nedjelje
Hotel Javor - Zabljak
Privatni smještaj nedjelje
Apartmani Balic - Sveti Stefan
Kontakt
Kontakt podaci i podrška

Box Contact&Box Contact +382 33 468 196

Box Contact   cipa_booking

Box Contact  cipa@t-com.me

Posjetite nas:     Box Contact  Box Contact   Box Contact 

Korisnički servis / Informacije

Box Contact

Hotel Kula Damjanova - Plav ****
Hotel Kula Damjanova - Plav

Opis

Na jedan kilometer od Plava, u Republici Crnoj Gori, u Vojnom selu, na oko 6,5 ha porodičnog imanja braće Turković, smješteno je Komnenovo etno selo.

Izgrađeno je na obali Plavskog jezera, uklopljeno u ambijent netaknute prirode, što na nadmorskoj visini preko 900 metara predstavlja pravi ambijent za odmor.

Samo selo je zamišljeno kao mjesto koje vas vraća u nekadašnji život, podsjećajući na život predaka i njihovu vezanost za rodni kraj i rodno ognjište, na njihov način življenja. Uz mnoštvo detalja sakupljenih na ovim prostorima, uz korišćenje prirodnih materijala pri izgradnji, imate utisak da ste se vratili u život koji je bio itekako bezbrižniji nego sadašnji.Na samoj obali Plavskog jezera sagrađen je hotel „Kula Damjanova" koji svojim stilom gradnje predstavlja neobičan spoj kamena i drveta svojstven ovom podneblju.

Hotel raspolaže sa 85 ležajeva u komfornim sobama i apartmanima opremljenim u etno stilu.

Gostima je na raspolaganju konferencijska sala sa 50 mjesta.

Restoranski dio poseduje više zasebnih celina: tavernu sa 50 mjesta, do koje se nalazi aperitiv bar i sala za dnevni odmor sa 40 mjesta. Na prvoj etaži je luksuzno opremljen restoranski dio sa 32 mjesta i iznad nje se nalazi restoranski dio potkrovlja sa 32 mjesta, i svaka celina ima izuzetan pogled prema jezeru.

Zidano ognjište, unikatan enterijer sa mnogo detalja koje možete viđeti samo tu, učiniće da se izuzetno osjećate i uživate u nacionalnim jelima i specijalitetima domaće kuhinje i pića, i jelima po izboru sa internacionalne trpeze.

U sklopu hotela je i terasa sa više od 200 mjesta.

Komnenovo etno selo nudi smještaj u hotelu „Kula Damjanova" u komfornim sobama i apartmanima, sa 85 ležaja. Privode se kraju radovi na završetku seoskih kuća koje će vrhunskim komforom i opremljenošću moći da zadovolje najprobirljivije zaljubljenike u seoska domaćinstva.

 

Cjenovnik €

 

 

Foto galerija

 

Napomena

  • Boravisna taxa nije uracunata u cijenu. Gost je obavezan da plati 1.00 E po osobi na dan za taxu. Gosti koji imaju od 12 do 18 godina imaju popust od 50% , dok djeca ispod 12 godina su oslobodjena placanja boravisne taxe. Gost je obavezan platiti taxu odmah po dolasku.
  • Osiguranje je obavezno i plaćaju ga svi gosti 0,50 € po osobi dnevno.

 

Lokacija


View Hotel Kula Damjanova**** in a larger map